مرغداری گوشتی | جوجه کشی | مرغداری صنعتی | پرورش طیور | تخم مرغ

آموزش پرورش طیور | مرغداران

پرورش طیور

رفتار پرندگان در سیستم های جدید نوردهی
تاثیر وزن تخم کبک و دمای دستگاه بر افزایش راندمان جوجه گیری
گستره جغرافیائی بیماری آنفلوانزای طیور H5n1
تاثیر سه واریته سورگوم بر کمیت و کیفیت تخم مرغ مرغ های تخمگذار
پرورش مرغهای بدون پر
نقش پروتئينها در جيره طيور
توده هاي مرغ خانگي بومي ايران
مزیت های مدیریت کیفیت
عوامل موثر و روشهای بهبود ضریب تبدیل غذایی در طیور گوشتی
معرفی چندشکلی ژنهای کاندیدا در برنامه نوین اصلاح نژاد دام و طیور
نحوه بارگیری طیور و ارسال به کشتارگاه
تغییر جنسیت در مرغها
واکسن های مصرفی طیور
کنترل وزن در جوجه های گوشتی با رشد سریع
آینده کارخانجات جوجه کشی
کیفیت مرغ گوشتی
تنظیم دقیق بلوغ جنسی در گله های مادر
بیماری نیوکاسل در طیور
کلسیم مورد نیاز مرغهای تخمگذار
دستگاه گوارش طیور
مکانیسم‌های حفاظتی تخم‌مرغ در برابر نفوذ میکروب‌ها
اهمیت تغذیه جوجه بعد از هچ و رابطه آن با عملکرد گله در آخر تغذیه
ساختمان و تاسیسات در پرورش طیور
آنزیمهای مورد استفاده در صنعت طیور
تزریق اسیدهای آمینه به تخم مرغ مادران گوشتی و اثر آن بر درصد جوجه درآوری
اثر هیستامین در طیور
انواع وسایل گرمازا در مرغداری و نحوه بکارگیری آنها
اثر و مشخصات گازدهی اوزون برروی ذرت انباری
اثر تنش های قبل از کشتار بر کیفیت گوشت طیور
بیماری آنگارا (سندرم آب آوردگی پریکارد و هپاتیت)
پاراتیفوئید پرندگان
انواع آبخوری در سالن های پرورش طیور
برنامه های نوردهی و خاموشی درجوجه های گوشتی
انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی
نکاتی پیرامون پرورش قرقاول
ضوابط بهداشتی گله‌های مرغ اجداد
جوجه های در معرض دمای پایین و یا غلظت بالای آمونیاک
شرایط محیطی ستر
بیماری تورم پوست قانقاریایی در طیور
کنترل و جلوگیری از ضایعات دان
رنگ گوشت طیور
عواقب تغذیه بیش از حد مرغ های مادر
مزایای استفاده از مواد طعم دهنده در صنعت طیور
مدیریت بوی آزار دهنده و گرد و غبار ناشی از پروسه پرورش طیور
اثرات سم اکراتوکسین A روی عملکرد طیور
تکنیک های مدیریتی برای بهبود فعالیت جفتگیری خروس
برخی از جنبه های عملی درتولک بری مرغهای مادر گوشتی
نقش تهویه در کاهش بیماریهای تنفسی طیور
سکته در مرغ
آنفولانزای خوکی

اخبار طیور