مرغداری گوشتی | جوجه کشی | مرغداری صنعتی | پرورش طیور | تخم مرغ

آموزش پرورش طیور | مرغداران

پرورش طیور

دستکاریهای تغذیه ای برای افزایش پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
سیستم های گرم کننده سالنهای مرغداری
نقرس در طیور
خصوصیات عمومی پرندگان
دمای آب مصرفی طیور تخمگذار
تغذیه سنین ابتدایی جوجه گوشتی
نکات مورد استفاده در واکسیناسیون طیور
مدیرت تغذیه
امادگی جهت ورود و کنترل شرایط محیطی
درجه حرارت جوجه کشی
نشانه های كمبود ویتامین E در طیور:
پیشگیری از عفونت كلی باسیلوز از راه خوراك در مرغداری
بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی
مدیریت بستر در سالنهای پرورش جوجه های گوشتی
حذف آنتی‌بیوتیكهای محرك رشد از جیره‌های طیور و راهكارهای مورد استفاده جهت کاهش مشکلات متعاقب آن
مزیت های مدیریت کیفیت در تغذیه طیور: روندهای نمونه برداری از اقلام تغذیه ای
مروری بر مایکوپلاسماهای پرندگان
استراتژیهایی جهت حداقل سازی وجود مواد غذایی در مدفوع طیور
دستور العمل روش نگهداری و آماده سازی و ترزیق واكسن های طیور
اهمیت اسیدهای آمینه و ترتیب محدودیت اسیدهای آمینه
رعایت اصول بهداشتی در طیور گوشتی
نکاتی جهت خرید جوجه یکروزه و جوجه ریزی
انواع وسایل گرمازا در مرغداریها و نحوه بکارگیری آنها
نحوه طراحی واحد مرغداری گوشتی
بررسی اثرغلظت آمونیاک و گردوغباربرعملکردجوجه های گوشتی
تخم مرغ مایع پاستوریزه
صنعت مرغداری
سیستم های گرمایش تابشی
سالنهای مرغ تخمگذار
بهداشت مرغداری

اخبار طیور